ahşap telli için ürünler (11)

Thaumatin

Thaumatin

Thaumatin, katemfe bitkisinden (Thaumatococcus daniellii) elde edilen doğal bir tatlandırıcıdır ve şekerden yaklaşık 2000 ila 3000 kat daha tatlı olmasıyla bilinir. Gıda ve içeceklerde yaygın olarak kullanılan bu tatlandırıcı, doğal kökeni ve etkili yapısı nedeniyle değerli bir bileşendir. Isı stabilitesi ve düşük glisemik indeksi, onu şekersiz, düşük kalorili ve diyabet dostu ürünler için popüler bir seçenek haline getirir. Tatlılığın ötesinde, Thaumatin tatları artırır ve doğal bir koruyucu olarak işlev görür. Genel olarak güvenli olsa da, önerilen dozajlara uyulması tavsiye edilir. Thaumatin'in çok yönlülüğü ve güvenliği, onu çeşitli gıda ve içecek uygulamalarında tat profillerini artırmak ve raf ömrünü uzatmak için popüler bir tercih haline getirir. EC numarası: 258-822-2 Moleküler Formül: C19H29N3O3S CAS No: 53850-34-3
Ortaklıklar

Ortaklıklar

Şarapların tanıtımı ve dağıtımı için restoranlar, şarapçılar ve diğer ticari ortaklarla işbirliği.
Turşu salatalık

Turşu salatalık

turşu hıyar siparişinizi bizimle verin
Rahatlama Stresi

Rahatlama Stresi

Rahatlama ve fiziksel ile zihinsel iyi olmayı destekleyen takviye gıda. Valeriana ipowder®, alıç, L-triptofan, B1, B3, B6, B8, B9, B12 vitaminleri, magnezyum ve bakır. 2 blister içeren, 15 adet kesilebilir badem şeklinde tablet ambalajı, doğal kaplama ile titanyum dioksit içermeyen garanti. Valeriana, çözücü ve destek eklenmeden garantili konsantre bitki infüzyonları elde etmek için bir çıkarım yöntemi olan ipowder® teknolojisinden elde edilmiştir. Valeriana, geleneksel olarak rahatlama ve fiziksel ile zihinsel iyi olmayı desteklemek için kullanılır. B1, B3, B6, B8, B9, B12 vitaminleri ve magnezyum, normal psikolojik fonksiyonlara katkıda bulunur. Bakır, sinir sisteminin normal işleyişine katkıda bulunur.
Hadera

Hadera

Hedera bitkisi, yaygın olarak sarmaşık olarak bilinir, Araliaceae familyasına ait sarmaşık ve yayılıcı bitkilerden oluşan bir cinstir. Yeşil yapraklarının çekiciliği ve duvarlar, çitler ve ağaçlar gibi yüzeyleri kaplama ve tırmanma yetenekleri nedeniyle değerlidirler. Sarmaşığın yaprakları kalıcıdır ve genellikle loblu veya palmiye şeklindedir. Tür ve çeşide bağlı olarak farklı yeşil tonlarında gelirler. Ana özelliği, gövde boyunca gelişen adventif kökler aracılığıyla yüzeylere tırmanma ve yapışma yeteneğidir. Sarmaşığın çiçekleri küçüktür ve genellikle çok dikkat çekici değildir. Çiçeklenmeden sonra siyah veya koyu mor renkte toksik meyveler üretirler (tüketmeyin). Her birinin kendine özgü özellikleri olan birçok sarmaşık türü ve çeşidi vardır. Dolaylı ışığı tercih eder, ancak düşük ışık koşullarına da tolerans gösterebilir.
randehood

randehood

bakır davlumbaz
CHARAS

CHARAS

CHARAS
La Turbie

La Turbie

La Turbie mum fenerlerinin zarif tasarımı, modern bir yüzme havuzunun etrafında veya daha eski tarz bir eve giden bir bahçe yolunda yerleştirildiklerini hayal etmeyi kolaylaştırıyor. Daha iyi kullanım için, mum tutucu çıkarılabilir. Bu fenerler ayrıca elektrikli bir stil ile de mevcuttur. Yere yerleştirilecek veya bir bağlantı aksesuarı ile tamamlanacak fener. Referans:1003/B Boyutlar:H 90cm x W 44cm Hammadde:Katı pirinç veya katı çinko Ortalama üretim süresi:6 haftadan itibaren, siparişi onaylarken teyit edilecektir Işık sayısı:1 Standartlar:Sınıf 1
Pizzle

Pizzle

Pizzle
Kayısı çekirdekleri

Kayısı çekirdekleri

Bitkisel kuru ekstraktlar, Prunus armeniaca, toz spesifikasyonu, fiyat ve analiz sertifikası talep üzerine
Chaga

Chaga

Chaga, potansiyel sağlık yararları ile bilinen bir mantar türüdür. Soğuk iklimlerde, örneğin Sibirya ve Kuzey Amerika'nın bazı bölgelerinde, huş ağaçlarında yetişir. Chaga, hücreleri oksidatif stresten ve iltihaplanmadan korumaya yardımcı olur. Ayrıca, bağışıklık fonksiyonunu destekleyebilecek polisakaritler içerir. Chaga, sağlık artırıcı özelliklerinden yararlanmak için genellikle çay veya takviye formunda tüketilir. EC numarası:222-226-0 CAS No:3391-86-4